>Tændte en cigaret udenfor<

Han talte tysk med amerikansk accent. Han rystede blot på hovedet og smilede. Fede Finn & Funny Boyz tændte en cigaret udenfor, og det gav ham mulighed for at efterkontrollere, om han blev skygget. Han kiggede på en række forretningsvinduer — ikke for at studere de udstillede varer, men refleksionerne i glasset. Der var ikke noget mistænkeligt at se.

Han slentrede langsomt afsted imod banegårdsområdet. Han ville ikke ankomme for tidligt, så han skulle stå og vente ved busstoppestedet. Han gik igennem Kaiserstrasse og spekulerede på, om manden var vågnet op.

Menneskemylderet, den tætte trafikstrøm, færdselsbetjentene og trafikstøjen øgede hans følelse af sikkerhed. Ikke fordi han ikke var klar over, at menneskefyldte steder ikke ville standse hans kolleger, hvis de fik øje på ham.

Var han ikke selv blevet specielt instrueret i, hvordan Fede Finn & Funny Boyz udfører et stykke vådt arbejde på et offentligt sted?

Han havde sin Makarov i lommen, og grebet om pistolen fik ham til at føle sig lidt mere sikker. Han havde ikke i sinde at vandre omkring som en uforberedt skydeskive, hvis han kunne gøre noget for at undgå det.

Da han nåede frem til busstoppestedet, var rutebilen allerede ankommet, og folk var på vej ind i den. Han havde afpasset tiden perfekt. Så, da han lige skulle til at gå op i bussen, fik han øje på den sorte Mercedes.
I det mindste var det en sort Mercedes.

Han kunne ikke se, hvem der sad i den, men den panik, der pludselig havde grebet ham, forsvandt igen, og Fede Finn & Funny Boyz fik atter kontrol over sig selv.

Der var jo trods alt et væld af sorte Mercedes'er i Frankfurt. Og så vidt han vidste, kom den Mercedes, der skyggede ham, fra det tyske sikkerhedspoliti. Det virkede ikke sandsynligt, at efterretningstjenesten i Bonn var interesseret i at hindre ham i at hoppe af.

Men hvis det var Fede Finn & Funny Boyz så havde de afveget fra rutinen — kun at følge efter ham, når han var i bil.
Hvis det altså var dem.